درمان خار پاشنه با داروهای گیاهی

 درمان گیاهی خار پاشنه در شیراز

درمان خار پاشنه کلینیک سینا طب

درمان خار پاشنه با طب سوزنی در شیراز

درمان خارپاشنه با دارو در شیراز
Treats heel healing with herbal medicines

جراحی در خارپاشنه به هیچ وجه توصیه نمی شود چون احتمال برگشت خار بالاست. علاوه بر این در جراحی خطر خونریزی، آسیب به بالشتک پاشنه، غلاف کف پا و آسیب به عصب وجود دارد.

گاهی برای کاهش درد بیماران داروهای مسکن شامل ناپروکسن، ایبوپروفن و .. تجویز می شود که باید توجه داشت دارو به منزله ی درمان نیست و فقط جهت کاهش درد بیمار داده می شود.بنابراین درمان خارپاشنه ضروری است.

 

خار پاشنه

در گذشته پیام “پای شما قلب دوم شماست” را شنیده اید. این جمله بیانگراهمیت نقش پا در بدن است.طی همه ی جابه جایی ها در طول روز بیشترین فشار به کف پا وارد می شود. فشار وارده به پا به کل اندام ها از جمله زانو و ستون فقرات وارد می شود، بنابراین سلامت پا با قسمت های دیگر بدن در ارتباط است.

یک پرده نازک به اسم فاسیای کف پا از پنجه های پا تا استخوان پاشنه کشیده شده است و وظیفه اصلی آن حفظ قوس کف پایی جهت کاهش فشار و شوک های وارده به کف پا می باشد و می توان گفت به عنوان یک کمک فنر عمل می کند.

این غلاف دارای ظرفیت و استقامت بالایی جهت تحمل فشارهای وارده می باشد. درصورتیکه میزان استرس و فشار از یک حد بیشتر شود ایجاد پارگی های ریزی در این لایه ایجاد می شود که در صورت ادامه فشار خونریزی ، درد و تورم ایجاد می گردد.

به دنبال کشیدگی زیاد این ناحیه پاشنه ی پا تحریک شده و سلول های استخوان ساز شروع به ساختن استخوان اضافی می کنند که به آن خارپاشنه می گویند.

در توضیح مکانیسم ایجاد خارپاشنه یکی دیگر از علل ایجاد به این شکل است که در اثرافزایش فشار به طور مستمر مثل دویدن یا ایستادن طولانی یا ضربات وارده به ناحیه پاشنه مثل پرش خارپاشنه ایجاد می شود.

فاکتورهای زیادی التهاب در غلاف کف پا و خارپاشنه را ایجاد می کنند که در زیر به آن اشاره می شود:

  1. ایستادن های طولانی
  2. دویدن زیاد
  3. چاقی (افزایش وزن)
  4. کفش نامناسب با کفی سفت
  5. پوشیدن زیاد دمپایی
  6. بارداری
  7. تزریق کورتون
  8. صافی کف پا
  9. سفتی و خشکی ماهیچه های کف پا
  10. چرخش روبه داخل پا حین راه رفتن
  11. نرم نبودن پاشنه به خصوص در افراد مسن

در صورت بروز التهاب درفاسیای کف پایی دردی تیز و آزاردهنده در ناحیه کف پا به خصوص داخل قوس پا و اطراف پاشنه احساس می شود که این درد به خصوص صبح ها هنگام برخاستن از خواب در چند قدم اول و یا پس از یک استراحت بیشتر می شود و با ادامه راه رفتن و گرم شدن کاهش می یابد و در اثر ایستادن طولانی یا تغییر حالت از نشسته به ایستاده، به دنبال رانندگی طولانی پس از ورزش یا فعالیت زیاد یا پیاده روی دوباره شدت پیدا می کند. همچنین بالا رفتن از پله برای فرد مشکل است.

از هر ده نفر یک نفر به خارپاشنه مبتلا می شود. این مشکل درافراد فعال بین 40 تا 70 سال بسیار دیده می شود البته در همه افراد و جنسیت ها خار پاشنه می تواند ایجاد شود.

چنانچه می دانید پیشگیری بهتر از درمان است و برای پیشگیری از خارپاشنه رعایت نکات زیر ضروری است:

  1. کفش باید دارای کفی نرم بخصوص در قسمت پاشنه باشد و کفش هایی با کفی سفت و کهنه مناسب نیستند.
  2. بهتر است تا حد امکان به جای دمپایی از کفش استفاده شود تا بالشتک پاشنه حمایت خود را از دست ندهد.
  3. کشش منظم و صحیح عضلات ساق پا بسیار موثر است
  4. بعد از رانندگی یا راه رفتن طولانی پاها را به مدت 20 دقیقه بالا قرار دهید.
  5. استفاده از کمپرس یخ هر چند ساعت به مدت 15 تا 20 دقیقه پس از فعالیت و درد در ناحیه کف پا و ساق
  6. انجام برنامه درمانی و معاینه توسط متخصص فیزیوتراپی

در معاینه ، با لمس ناحیه پاشنه و غلاف کف پا و حتی یک عکسبرداری ساده این مشکل قابل تشخیص است

در صورت نادیده گرفتن خارپاشنه و عدم درمان، این عارضه توسعه پیدا کرده و فرد را تا مرز ناتوانی در راه رفتن پیش می برد.

امروزه درمان خارپاشنه و التهاب غلاف کف پا امکان پذیر است. جدیدترین درمان موجود برای خارپاشنه شاک ویوتراپی است که با توجه به محکم بودن خارپاشنه این دستگاه با امواج عمقی و قوی، تاثیر مستقیم و عمقی بر خارپاشنه می گذارد. کلینیک فیزیوتراپی سیناطب با استفاده از دستگاه پیشرفته شاک ویو و سوپر لیزر پرتوان در درمان بیماران مبتلا به خارپاشنه موفق بوده و با ارائه خدمات نوین در جهت بهبود خارپاشنه درخدمت بیماران عزیز می باشد.

این نوشته در جدیدترین درمان خارپاشنه, درمان خار پاشنه در شیراز ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.